Απολύμανση COVID-19 Θεσσαλονίκη
Απολύμανση μακράς διάρκειας
1 Μαρτίου 2022
Μυοκτονία Θεσσαλονίκη
Πρόληψη & Αντιμετώπιση ποντικιών – αρουραίων
21 Οκτωβρίου 2022
Εμφάνιση Όλων

Απεντόμωση κατσαρίδας σε διαμέρισμα, με εγγύηση, μόνο 25,00€

Ecoplus Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες Θεσσαλονίκη amasis

Ecoplus Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες Θεσσαλονίκη amasis

Βιολογική απεντόμωση κατσαρίδας με εφαρμογή τροφό-ελκυστικού δολώματος Gel

Η γερμανική κατσαρίδα, (Blattella germanica), οι οποίες είναι μικρές και ξανθιές στο χρώμα, είναι η πιο κοινή περίπτωση κατσαρίδας που βρίσκουν άνθρωποι στα σπίτια τους, καθώς τα προτιμά ως βιότοπο. Επίσης η συγκεκριμένη αναπαράγεται ταχύτερα από τα υπόλοιπα είδη κατσαρίδων. Είναι επικίνδυνες καθώς μπορούν να εξαπλώσουν ασθένειες μολύνοντας τροφές και επιφάνειες όπου γίνεται η παρασκευή των φαγητών.

Εντός των διαμερισμάτων για την απεντόμωση κατσαρίδας προτείνεται η εφαρμογή gel καθώς είναι άοσμο, άγευστο σκεύασμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στην κουζίνα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον άνθρωπο ή τα κατοικίδια.

Δεν απαιτείται καμία προετοιμασία του χώρου και αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια αμέσως μετά την εφαρμογή. Η εφαρμογή του Gel προτείνεται να γίνεται μία φορά το χρόνο για τη συνεχή προστασία του διαμερίσματος από την ξανθιά κατσαρίδα.  Εφαρμόζεται τοπικά με ειδικά πιστόλια.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής είναι η τοποθέτηση του τροφό-ελκυστικού δολώματος πολύ κοντά στα σημεία όπου τρέφονται και αναπαράγονται οι κατσαρίδες.

Με τη μέθοδο αυτή δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος επαφής με το βιοκτόνο σκεύασμα, αλλά και απομάκρυνσή του με τη καθαριότητα.
Η εφαρμογή του Gel έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κατσαρίδας στο σπίτι ή την οικοδομή σας.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε διαθέτουν Αριθμό Έγκρισης Κυκλοφορίας, είναι προϊόντα υγειονομικής σημασίας και ανήκουν σε ειδική κατηγορία για χρήση κοντά σε θερμόαιμα (άνθρωποι, κατοικίδια κλπ).

Σας παρέχουμε εγγύηση καλού αποτελέσματος, σε περίπτωση που δείτε έστω και μία κατσαρίδα μετά από 30 ημέρες, η εφαρμογή επαναλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Τιμές για Βιολογική Απεντόμωση και Μυοκτονία στην Θεσσαλονίκη για διαμερίσματα και πολυκατοικίες. 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ MONO ΑΠΟ 25,00€